top of page

Bitdefender nabízí bezplatnou pomoc nemocnicím

Aktualizováno: 5. 2. 2021


V souvislosti s útoky, zneužívajícími situaci s COVID-19 k útoku na zdravotnické organizace, se Bitdefender ČR/SK rozhodl bezplatně pomoci napadeným institucím a zdravotnickým zařízením v ČR a na Slovensku. Tato zařízení tak budou mít možnost získat vyšší zabezpečení pokročilé ochrany proti cíleným útokům pomocí jednoduše nasaditelného EDR, Sandboxu a Hyperdetect vrstvy.

„Evidujeme cílené útoky na zdravotnická zařízení v souvislosti s virem COVID-19, kdy se útočníci snaží využít chaosu a útočí pomocí phishingových útoků. Abychom usnadnili nasazení pokročilých řešení právě v exponovaném sektoru zdravotnictví, rozhodli jsme se poskytnout na půl roku bezplatnou licenci nejvyšších verzí ochrany Bitdefender GravityZone Ultra a Bitdefender GravityZone Elite, a to včetně bezplatného nasazení a podpory. Nabídka se týká všech nemocnic a zdravotnických zařízení v České republice a na Slovensku, která o to požádají.“


BITDEFENDER VARUJE PŘED AKTUÁLNÍMI ÚTOKY, JAKO NAPŘÍKLAD NOVÝMI VARIANTAMI DEFRAY, DOPPELPAYMER, BITPAYMER A JINÝMI ÚTOKY


Tyto útoky vyžadují vyšší ochranu s pokročilými funkcemi Bitdefender GravityZone Elite, obsahující například technologii HYPERDETECT analýzy, která využívá k odvrácení cílených útoků 75 000 modelů strojového učení.

Zdravotnická zařízení mohou získat přehled nad tím, odkud útok přišel, díky pokročilé vizualizaci probíhajícího útoku, a jednoduše mohou izolovat napadené stroje s podporou lehce spravovatelného EDR ve verzi Bitdefender GravityZone Ultra.

Akce platí pouze pro nové zákazníky z oblasti zdravotnických zařízení v České republice a na Slovensku, a to včetně bezplatné konzultace a podpory při nasazení. Akce se naopak nevztahuje na addony, jako například Patch Management.


Pro více informací nás prosím kontaktujte:

Bitdefender ČR/SK

Provozní doba: Po - Pá (09:00 - 17:00)

tel.: +420 245 501 800


Technická podpora

Provozní doba: Po - Pá (09:00 - 17:00)

tel.: +420 245 501 801


Bezplatná eskalační linka pouze pro případ napadení nemocnice: +420 778 417 712

10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page