top of page

Bitdefender představuje GravityZone Integrity Monitoring pro posílení kybernetické bezpečnosti

Pokročilé možnosti monitorování souborů, a reakce na ně, pomáhají zajistit, aby podniky splňovaly a dodržovaly legislativní normy a předpisy.


15. LISTOPADU 2022

BUKUREŠŤ, Rumunsko a SANTA CLARA, Kalifornie - Společnost Bitdefender, globální lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti, dnes představila GravityZone Integrity Monitoring, řešení pro monitorování integrity, které je navrženo tak, aby monitorovalo, upozorňovalo a provádělo nápravná opatření v případě nežádoucích změn souborů, registrů, adresářů, nainstalovaných aplikací a eskalace oprávnění uživatelů v rámci celé organizace. Nová služba pomáhá organizacím plnit a udržovat soulad s regulačními normami upravujícími zabezpečení dat v jejich cloudových i lokálních prostředích.


Bitdefender GravityZone Integrity Monitoring monitoruje, detekuje a opravuje nežádoucí změny souborů a zdrojů v rámci celé organizace, což umožňuje bezpečnostním týmům rychle identifikovat a reagovat na nejkritičtější modifikace. GravityZone Integrity Monitoring se jako cloudová služba snadno nasazuje a poskytuje komplexní integrované řešení pro zabezpečení všech pracovních zátěží v jakémkoli prostředí, bez negativního dopadu na výkon. Automatizované a řízené akce na změny, a kategorizace událostí, filtrují týmům zabezpečení pouze nejkritičtější události, aby se snížila únava z výstrah a aby se optimizoval výkon.



Klíčové vlastnosti a výhody

Špičkové monitorování a nápravná opatření -- GravityZone Integrity Monitoring monitoruje a poskytuje doporučení pro okamžitou reakci, což umožňuje bezpečnostním týmům rychle reagovat na incidenty a odstranit hrozby z prostředí v momentě, kdy k nim dojde.


Detailní transparentnost nad rámec souborů pro splnění legislativních požadavků -- GravityZone Integrity Monitoring nabízí transparentnost a monitorování souborů, adresářů, registrů, nainstalovaných aplikací, služeb, uživatelů, portů a procesů v reálném čase, což pomáhá stanovit a udržovat shodu dat s předpisy GDPR, HIPAA, SOC 1 a 2 a dalšími.


Podpora řízení změn a rizik -- GravityZone Integrity Monitoring podporuje postupy řízení změn a rizik v organizacích, a umožňuje bezpečnostním týmům identifikovat významné změny konfigurace v reálném čase, rozlišovat mezi schválenými a neschválenými změnami, a identifikovat možné incidenty integrity.


Snížení únavy z výstrah a zvýšení efektivity provozu -- Automatizované a řízené reakce, založené na nastavených pravidlech, zvyšují efektivitu provozu tím, že snižují přetížení výstrahami. Bezpečnostní týmy filtrují kategorizované události, aby mohly rychle procházet, určovat priority a řešit nejkritičtější a časově nejvýznamnější incidenty.


Odstraňuje rozdíly v bezpečnostních dovednostech -- GravityZone Integrity Monitoring, který poskytuje automatizované osvědčené postupy a možnost vytvářet vlastní pravidla bez nutnosti učit se nové skriptovací jazyky, umožňuje bezpečnostním týmům s různými dovednostmi výrazně zvýšit efektivitu reakce na výstrahy.


100% cloudové řešení -- GravityZone Integrity Monitoring je cloudové řešení, které lze snadno nasadit v lokálních, cloudových nebo virtualizovaných prostředích, bez dopadu na výkon.



Podle průzkumu společnosti Forrester¹ patří mezi klíčové požadavky zákazníků na řešení pro ochranu cloudových pracovních zátěží lepší monitorování integrity souborů, zvyšování oprávnění a správa zranitelností. Jako součást jednotné bezpečnostní platformy GravityZone se Bitdefender GravityZone Integrity Monitoring bezproblémově integruje s řešeními Bitdefender pro detekci a reakci na koncové body (EDR) a rozšířenou detekci a reakci (XDR), aby organizacím poskytl komplexní bezpečnostní pokrytí a lepší kompatibilitu s právními předpisy.



Dostupnost

GravityZone Integrity Monitoring je nyní k dispozici jako doplňková funkce k jakémukoli cloudovému řešení Bitdefender GravityZone. Další informace nebo možnost nákupu naleznete na stránkách Bitdefender.cz.


[1] Forrester, Andras Cser s Merrittem Maximem, Hailey DiCicco, Peggy Dostie "The Key Customer Requirements Shaping The Future Of Cloud Workload Security (CWS)", srpen 2022.

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page