top of page

Bitdefender rozšiřuje partnerství s Ferrari v oblasti kybernetické bezpečnosti


Ferrari, společnost zabývající se výrobou luxusních automobilů, s legendárním závodním týmem F1, integruje do svých provozů řešení Bitdefender Advanced Threat Intelligence, aby mohla rychleji odhalovat kybernetické hrozby a adekvátně na ně reagovat.



Bitdefender, celosvětový lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti, dnes oznámil, že rozšířil své partnerství se společností Ferrari S.p.A., a poskytuje Bitdefender Advanced Threat Intelligence pro aktivity firmy po celém světě. Společnost Ferrari S.p.A. integruje Bitdefender Advanced Threat Intelligence do svého bezpečnostního operačního centra (SOC), aby pomohla bezpečnostním analytikům společnosti Ferrari rychleji ověřovat a třídit výstrahy, zlepšit vyhledávání hrozeb a urychlit reakci na incidenty.


Lídr v automobilovém průmyslu bude moci využívat služby Bitdefender Operational Intelligence Feeds, které poskytují úplný kontext hrozeb a indikátory kompromitace (IoC), týkající se pokročilých trvalých hrozeb (APT), phishingu a podvodů, škodlivých IP adres, domén, URL a souborů, které se používají k šíření nebezpečného malwaru, zneužití zranitelností, příkazových a řídicích serverů (C2) a mnoho dalšího.


Bezpečnostní analytici Ferrari také získají přístup k Bitdefender Operational Intelligence API, dotazovací službě, která poskytuje využitelné informace nejen o samotných kybernetických bezpečnostních hrozbách, ale také kontextové informace o nich, jako jsou aktéři hrozeb, rodiny malwaru, profily obětí (odvětví, země, platforma), důvěryhodnost, závažnost, skóre popularity, zranitelnosti, exploity a další.


Nedávný průzkum mezi více než 400 IT a bezpečnostními profesionály po celém světě ukázal, že rozšíření systémů kybernetické bezpečnosti na více prostředí (lokální, cloudové a hybridní) je hlavní výzvou, které čelí mnoho organizací. Díky včasnějším a přesnějším informacím o hrozbách bude bezpečnostní tým Ferrari schopen rychleji odhalit malware, podvodné informační kampaně a anomální chování, a zastavit tak hrozby dříve, než proniknou do organizace nebo se rozšíří do celého jejího distribuovaného prostředí - od kanceláří až po závodní dráhu, v lokálním prostředí nebo v cloudu.


Bitdefender Advanced Threat Intelligence je založen na rozsáhlé síti stovek milionů senzorů, včetně globálního ekosystému OEM (sloužícího malým, středním a velkým podnikům), které nepřetržitě shromažďují data o hrozbách po celém světě. Bitdefender Labs, elitní tým bezpečnostních odborníků, koreluje data do podoby vyvíjejících se objektů hrozeb, shromažďuje související známé indikátory kompromitace (IOC), malware, škodlivé domény a adresy URL, a provádí hloubkovou analýzu, aby poskytl rozšířený kontext těchto hrozeb. Výsledkem této telemetrie, ve spojení s lidskou a automatickou analýzou, jsou stovky nově přidaných hrozeb každou minutu, ověřování miliard dotazů na hrozby denně, a méně falešně pozitivních výsledků pro bezpečnostní týmy.


"Stejně jako v závodech F1, se při prevenci, odhalování a zastavování kybernetických útoků počítá každá vteřina - a pro bezpečnostní operace a rychlou reakci je nejdůležitější mít relevantní informace o hrozbách," řekl Florin Talpes, spoluzakladatel a výkonný ředitel. "Jsme rádi, že můžeme rozšířit naše partnerství s Ferrari, a začlenit Bitdefender Advanced Threat Intelligence do bezpečnostních operací společnosti. Toto rozšíření je založeno na našich, již tak dobrých výsledcích, jako partnera týmu Scuderia Ferrari, a jako dva lídři v našich oborech budeme spolupracovat, abychom pomohli Ferrari udržet náskok před nejnovějšími kybernetickými bezpečnostními hrozbami."


Další informace o partnerství společností Bitdefender a Scuderia Ferrari najdete na adrese: https://www.bitdefender.cz/scuderia-ferrari









24 zobrazení0 komentářů
bottom of page