top of page

Společnost Bitdefender uzavřela víceleté partnerství s týmem F1 Scuderia Ferrari

Aktualizováno: 8. 11. 2023

Partnerství spojuje sílu dvou lídrů v oblasti vysokého výkonu a inovací.

BUKUREŠŤ, Rumunsko a SANTA CLARA, Kalifornie - Společnost Bitdefender, globální lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti, dnes oznámila, že uzavřela víceleté partnerství se společností Ferrari S.p.A. Stala se tak partnerem Scuderia Ferrari, týmu FIA Formule 1®, v oblasti kybernetické bezpečnosti.


"Jsme rádi, že můžeme navázat toto nové partnerství se společností Bitdefender, se kterou sdílíme hodnoty, jakými jsou nejvyšší úroveň technologické efektivity, snaha o dokonalý výkon a kultura bezpečnosti," uvedl Mattia Binotto, šéf týmu a výkonný ředitel společnosti Scuderia Ferrari. "Je potěšující, že se můžeme spolehnout na důvěryhodné týmové partnery, jako je Bitdefender, který je inovativním a vyspělým dodavatelem, jehož profesionalita a spolehlivost jsou už nyní vysoce oceňovány."


Počínaje Velkou cenou Singapuru 2022, která se jede v rámci Formule 1 Singapore Airlines, bude Bitdefender jako partner Scuderia Ferrari zobrazovat logo své společnosti na přilbách jezdců Ferrari, stejně jako na jednomístném voze F1-75, který řídí Charles Leclerc a Carlos Sainz, a od roku 2023 také na závodních kombinézách a týmových dresech. Obě společnosti se rovněž zapojí do marketingových aktivit, včetně soukromých setkání s jezdci a členy technického týmu Ferrari, prohlídek továrny, přístupu do garáží a dalších exkluzivních aktivit. Kromě toho bude Ferrari také zkoumat a posuzovat produkty a služby kybernetické bezpečnosti společnosti Bitdefender, aby je mohlo začlenit do svého byznysu.


Toto partnerství je přirozeným spojením obou společností a zdůrazňuje sílu dat, lidí a strojů, které společně dosahují vynikajících výsledků.


Bezpečnostní analytici a inženýři společnosti Bitdefender vyvíjejí pokročilé analýzy hrozeb a chování z globální sítě stovek milionů monitorovaných a chráněných koncových bodů, aby rychleji našli a zastavili kybernetické útoky. Tento elitní tým bezpečnostních odborníků denně analyzuje a ověřuje miliardy dotazů na hrozby, které dodávají do řešení kybernetické bezpečnosti Bitdefender (pro podniky i koncové zákazníky) důležité informace.


"Bitdefender sdílí se Scuderia Ferrari dědictví výjimečnosti a prokazatelné výsledky v budování nejmodernějších inovativních technologií, které přinášejí vítězství," řekl Florin Talpes, spoluzakladatel a výkonný ředitel společnosti Bitdefender. "Když záleží na každé vteřině, vyhrávají závody na závodní dráze jen ta nejvyspělejší auta, a jen ta nejvyspělejší technologie má sílu účinně předcházet kybernetickým útokům, bránit se jim a reagovat na ně. Partnerství se Scuderia Ferrari, nejikoničtějším týmem Formule 1, je pro Bitdefender přirozeným spojením, a těšíme se na rychlejší rozšíření povědomí o naší značce, a zároveň se i nadále soustředíme na poskytování špičkové ochrany kybernetické bezpečnosti našim zákazníkům po celém světě."


Další informace o tomto partnerství najdete na adrese https://www.bitdefender.cz/scuderia-ferrari/.




O společnosti Bitdefender


Bitdefender poskytuje řešení kybernetické bezpečnosti se špičkovou účinností, výkonem a snadným používáním pro podnikové organizace a koncové spotřebitele. Společnost Bitdefender se řídí vizí stát se nejdůvěryhodnějším poskytovatelem řešení kybernetické bezpečnosti na světě, a proto se zavázala chránit organizace a jednotlivce po celém světě před kybernetickými útoky, aby bylo možné zlepšit a transformovat jejich digitální zkušenosti. Další informace naleznete na adrese https://www.bitdefender.cz.




17 zobrazení0 komentářů
bottom of page