top of page

Bitdefender zazářil na konferenci Cyber Security 2021

Aktualizováno: 26. 10. 2021

V úterý 19. října proběhl už 11. ročník konference o kybernetické bezpečnosti Cyber Security 2021.

V krásném prostředí hotelu Don Giovani v Praze se sešli přední přední dodavatelé kybernetické ochrany, mezi kterými Bitdefender nesměl chybět.


Konference byla plná praktických ukázek se zaměřením na klíčové trendy a faktory ovlivňující kyberochranu organizací v souvislosti se společenskými a ekonomickými změnami, které způsobila pandemie COVID-19.


Přednášející rozebírali adekvátní reakci na rostoucí plochu útoku vlivem práce z domova, rozšiřování IoT a propojenosti dodavatelských řetězců. Řešilo se, jak adresovat další růst bezpečnostních rizik souvisejících s vyšším využitím cloudu, které pohání zrychlení digitální transformace. A opomenuta nebyla ani ochrana před nadále rostoucí hrozbou ransomwaru, spojená s úniky dat a pomalými útoky, nebo před kyberútoky na kritickou infrastrukturu.


Za Bitdefender na konferenci vystoupili René Pospíšil, Bitdefender Country Manager, a Jaroslav Hromátka, Security Specialist, kteří měli přednášku na téma: 30 odladěných vrstev ochrany v akci aneb „ušetřete lidské zdroje a poznejte opravdový pocit bezpečí“.



Přednáška sklidila velký ohlas a vzbudila mezi účastníky zasloužený zájem. To ale nemělo být zdaleka všechno... Za velkého zájmu publika proběhla živá ukázka od etických hackerů Cyberrangers, kteří předvedli živý hackerský útok pomocí REVIL RANSOMWARE. Výsledky byly velmi překvapivé! Většina AV vendorů útok vůbec nezachytila, naopak Bitdefender zazářil!


Dalo se očekávat, že Bitdefender útok zachytí, co ale překvapilo, že zákeřný ransomware dokázal zastavit se základním produktem Bitdefender TOTAL SECURITY určeným pro domácnost! Zareagoval okamžitě a detekoval ransomware jako jediný ještě před spuštěním, a za 60s ho úplně odstranil, a to sice bezsignaturově, dynamicky pomocí strojového učení! Na výsledky testů se můžete podívat na https://dyncheck.com/scan/id/6142d6d2919c8e8ffe466f47a706c578


Konference Cyber Security 2021 se vydařila a Bitdefender opět potvrdil, že patří k absolutní světové špičce v oblasti kybernetické bezpečnosti. Jasně demonstroval, že disponuje skvělými inovativními technologiemi, které jsou implementovány už do jeho základních produktů. A pokud dokáží být takto účinné produkty určené pro domácnosti, jaké technologie se asi skrývají v pokročilých produktech určených firmám, organizacím a státní správě?

My to víme, ví to naši Bitdefender Partneři, a ví to i naši zákazníci. Přidejte se k nim, staňte se jedním z nich a nechte Bitdefender, aby se postaral o vaši kybernetickou bezpečnost.


Začít můžete tím, že si Bitdefender vyzkoušíte ve svém vlastním prostředí.

Požádejte o bezplatnou zkušební verzi Bitdefender ještě dnes.




Fotostřípky Cyber Security 2021



115 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page