top of page

Bitdefender zaznamenal historické vítězství v AV-TESTu - "Outstanding IT Security"

Aktualizováno: 3. 4.




Bitdefender s hrdostí oznamuje rekordní počet vítězství v nejnovějším hodnocení AV-TESTu, kde si připsal skvělé hodnocení v náročných testech, prováděných profesionály z prestižní laboratoře AV-TEST.


V průběhu roku 2023 tento německý institut pečlivě prověřil 14 předních bezpečnostních řešení od nejlepších dodavatelů kybernetické bezpečnosti z celého světa. Jeho odborníci uskutečnili, v pravidelných intervalech, více než 550 testů, sledujících ochranu, výkon a uživatelskou přívětivost. Produkty byly testovány na systémech Windows, Mac a Android.


Laboratoř AV-TEST zaznamenala v roce 2023 až 20% nárůst počtu vzorků malwaru pro Windows, přičemž útočníci  využívají ke kompromitaci cílových systémů stále pokročilejší nástroje, jako je například umělá inteligence. Podle institutu čelí bezpečnostní řešení stále náročnějším úkolům.


Ocenění "Best" napříč všemi kategoriemi

Bitdefender nejenže prošel náročnými laboratorními testy malwaru, ale získal i rekordních 6 ocenění - 3 v kategorii domácích produktů, a 3 v kategorii Enterprise produktů.


Získaná ocenění v kategorii produktů pro domácnosti:




Naše řešení prokázala schopnost identifikovat a zastavit hrozby, jako jsou zero-day exploity, ransomware, podvržené aplikace pro Android a malware, speciálně upravený pro infikování počítačů Mac, což AV-TEST označil za "vynikající IT zabezpečení".










Institut ocenil vítězné dodavatele za to, že věnovali čas a potřebné zdroje na vývoj svých nejlepších produktů.


Rok 2024 je pro organizaci AV-TEST výjimečný - slaví 20. výročí svého založení.


V loňském roce vyhodnotil AV-TEST již podruhé za sebou Bitdefender jako nejlepší volbu pro domácí uživatele.


S hrdostí přebíráme letošní ocenění a blahopřejeme organizaci AV-TEST za dvě desetiletí komplexního testování, které pomáhá spotřebitelům i firmám učinit ta nejlepší rozhodnutí při výběru kybernetické ochrany.





 

AUTOR

 

Filip TRUȚĂ Filip má 15 let zkušeností s technologickou žurnalistikou. V posledních letech se zaměřil na kybernetickou bezpečnost jako analytik informační bezpečnosti ve společnosti Bitdefender.





58 zobrazení0 komentářů
bottom of page