top of page

Bitdefender získal ocenění v rámci průzkumu Gartner Peer Insights "Voice of the Customer"

Aktualizováno: 15. 3. 2022



Tým společnosti Bitdefender s potěšením oznamuje, že jsme byli vyhlášeni "Volbou zákazníků" pro Severní Ameriku v rámci průzkumu Gartner Peer Insights "Voice of the Customer" pro rok 2021: (Endpoint Protection Platforms - EPP). Jsme na toto ocenění velmi hrdí, protože zpětná vazba od zákazníků nadále ovlivňuje naše produkty a služby, neboť naši zákazníci jsou středobodem všeho, co děláme.



Co jsou platformy ochrany koncových bodů (EPP) a proč jsou důležité?


Podle společnosti Gartner je "platforma pro ochranu koncových bodů (EPP) řešení nasazené na koncových zařízeních, které zabraňuje útokům malwaru založeného na souborech, detekuje škodlivé aktivity a poskytuje možnosti vyšetřování a nápravy potřebné k reakci na dynamické bezpečnostní incidenty a výstrahy. Detekční schopnosti se budou lišit, ale pokročilá řešení budou využívat více detekčních technik, od statických IOC až po behaviorální analýzu. Žádoucí řešení EPP jsou primárně spravována v cloudu, což umožňuje nepřetržité monitorování a shromažďování dat o činnosti, spolu s možností provádět vzdálené nápravné akce, ať už se koncový bod nachází v podnikové síti nebo mimo kancelář."


Koncové body mají pro každou organizaci zásadní význam, například zařízení koncových uživatelů, jako jsou stolní počítače, notebooky a mobilní zařízení. Tyto koncové body obvykle slouží jako přístupové body do podnikové nebo SMB sítě, a vytvářejí vstupní body, které mohou být zneužity nebezpečnými útočníky. Jakékoli narušení těchto systémů bude mít dopad na provoz podniku. Pokud jsou tyto systémy uživateli nebo správci špatně nakonfigurovány, stávají se zranitelnými vůči kybernetickým útokům, které mohou ovlivnit funkčnost systému ve velkém. Aby bylo možné v dnešním světě udržet náskok před vyvíjejícími se hrozbami, musí být funkce hodnocení rizik a nápravy plně integrovány do široké platformy ochrany koncových bodů (EPP).



Jak se uděluje ocenění Gartner Peer Insights Customers' Choice?


Volba zákazníků Gartner Peer Insights je oceněním dodavatelů na tomto trhu ověřenými odborníky z řad koncových uživatelů, přičemž se bere v úvahu jak počet recenzí, tak celkové hodnocení uživatelů. Aby bylo zajištěno spravedlivé hodnocení, společnost Gartner dodržuje přísná kritéria pro ocenění prodejců s vysokou mírou spokojenosti zákazníků.


"Hlas zákazníka" je dokument, který aplikuje metodiku na agregované recenze Gartner Peer Insights na daném trhu, aby poskytl celkový pohled pro osoby s rozhodovací pravomocí v oblasti IT. Tento agregovaný pohled kolegů, spolu s jednotlivými podrobnými recenzemi, doplňuje výzkumy vytvářené odborníky, jako jsou magické kvadranty a průvodci trhem.



Nejdůležitější informace pro zákazníky ze zprávy Gartner Peer Insights 2021


Níže uvádíme jen několik zajímavých informací od našich zákazníků.


"Neuvěřitelně komplexní a účinné zabezpečení koncových bodů v jednom balíčku"

"Používáme GravityZone Enterprise on premises od roku 2016. Je mimořádně účinný a spolehlivý. Za posledních 20 let jsem nasadil a spravoval nabídky většiny dodavatelů podnikového zabezpečení, a je to poprvé, co jsem byl spokojený. Hlavní upgrady byly bezbolestné. Podpora je na jedničku s hvězdičkou a klient pro koncové body je komplexní, neobtěžující a jednoduchý."


Jednoduchá a účinná ochrana pro naše kompaktní virtualizační prostředí"

"GravityZone je velmi účinný prostředek pro zajištění ochrany koncových bodů pro naše virtualizované pracovní úlohy. Snadno se integruje se softwarem VMware a minimalizuje tak využití prostředků v kompaktních virtuálních prostředích, aniž by došlo ke snížení bezpečnosti. Společnost Bitdefender má navíc VELMI pohotovou organizaci podpory, a když jsme potřebovali zapojit technické oddělení, reagovalo také rychle."




"Skvělý produkt s úžasnou podporou"

"Snadné použití a vynikající podpora. Nemohl jsem si přát lepší společnost a lepší produkt, kterému bychom svěřili naši ochranu koncových bodů. Společnost McAfee jsme používali 15 let a přešli jsme na Bitdefender. Nikdy jsme se neohlédli zpět. Je to snadno instalovatelný, cenově dostupný a robustní produkt."





Poděkování našim zákazníkům


Všem našim zákazníkům, kteří zaslali recenze, děkujeme! Tyto recenze formují naše produkty a naši cestu k zákazníkům a my se těšíme na to, že budeme moci navázat na zkušenosti, které nám toto ocenění přinesly!


Pokud máte příběh společnosti Bitdefender, o který se chcete podělit, vyzýváme vás, abyste se připojili k davu Gartner Peer Insights a vyjádřili se zde.



¹Gartner, Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': , Peer Contributors, 25. listopadu 2021.


Obsah Gartner Peer Insights se skládá z názorů jednotlivých koncových uživatelů založených na jejich vlastních zkušenostech s dodavateli uvedenými na platformě, neměl by být považován za prohlášení o faktech ani nepředstavuje názory společnosti Gartner nebo jejích přidružených společností. Společnost Gartner neschvaluje žádného dodavatele, produkt nebo službu zobrazenou v tomto obsahu, ani neposkytuje žádné záruky, ať už vyjádřené nebo předpokládané, týkající se tohoto obsahu, jeho přesnosti nebo úplnosti, včetně záruk prodejnosti nebo vhodnosti pro určitý účel.


30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page