top of page

IS4 PARTNER FORUM 2022

Aktualizováno: 7. 6. 2022

Partnerské setkání IS4security, AKCIOVÝ PIVOVAR DALEŠICE, a.s.



Ve čtvrtek 26.5.2022, se uskutečnilo IS4 PARTNER FORUM 2022, partnerské setkání IS4security. Akce se uskutečnila v Akciovém Pivovaru Dalešice, nedaleko Třebíče, který je známý nejen svou historií a pivem, ale také tím, že se v jeho prostorách natáčela filmová komedie Postřižiny (1980).


V rámci odborných přednášek proběhlo seznámení s přehledem portfolia a produktový novinkami Bitdefender, ucelenou ochranou perimetru Endian, ale také s efektivní dlouhodobou archivací a vytěžováním dat EMA, nebo novým přístupem k automatizované správě bezpečnosti CYFOX.


Zvláštním hostem byl Vicepresident společnosti Cyfox, Ziv Simhon, který osobně vedl přednášku.

Vicepresident společnosti Cyfox, Ziv Simhon


Po skončení odborné části následovala tolik očekávaná prohlídka pivovaru, spojená s degustací piva. Po ní následovala večeře a kulturní program, o který se postarala hudební skupina SHE&ME se speciálním hostem - Sárou Milfajtovou.


SHE&ME a speciální host, Sára Milfajtová



Podle ohlasu účastníků akce, přineslo setkání spoustu zajímavých a užitečných informací, které budou pro Partnery užitečné nejen při jednání se zákazníky, ale také při zabezpečení svých vlastních firem.


Na závěr bychom chtěli poděkovat všem za účast, a budeme se těšit na to, že se s vámi potkáme na některé z našich příštích akcí. Brzy na shledanou. :-)




39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page