top of page

Bitdefender dosáhl nejvyššího skóre v kvadrantu AV-Comparatives



S potěšením oznamujeme, že ve zprávě AV-Comparatives "Enterprise Prevention and Response CyberRisk Quadrant™" byl Bitdefender označen za strategického lídra a dosáhl v testu nejvyššího celkového hodnocení!


Test hodnotil a porovnával výkon produktu Bitdefender GravityZone Ultra s 10 dalšími řešeními kybernetické bezpečnosti.


Jedná se o neuvěřitelný úspěch a uznání pozice společnosti Bitdefender na trhu zabezpečení koncových bodů, detekce a reakce na koncové body, a ochrany a prevence koncových bodů. GravityZone Ultra získal nejvyšší možné skóre (100 %) za své schopnosti rychlé a účinné prevence útoků, a za kombinované schopnosti prevence a reakce získal známku 99,5 %. Podle zprávy má Bitdefender GravityZone Ultra také nejnižší celkové pořizovací náklady (TCO) a nejvyšší návratnost investic, což je klíčové měřítko dostupnosti na silně obsazeném trhu kybernetické bezpečnosti.


Nedávná zpráva o srovnávání AV-Comparatives z loňského roku také ukázala, že řešení ochrany koncových bodů Bitdefender má až 99% účinnost bez zjištěných falešných poplachů.


Toto uznání je jen jedním z mnoha ocenění našich řešení v nezávislých testech a zprávách bezpečnostních analytiků. Na stránkách AV-Comparatives můžete nalézt kompletní zprávu. Tento dokument představuje metodiku testování, a lépe upozorňuje na výkonnost produktu Bitdefender a jeho nejvyšší skóre. Určitě doporučujeme, abyste se o tyto informace podělili i se svými zákazníky a partnery.




Na zprávu a výsledky testů jsme nesmírně hrdí a těší nás, že naše řešení, které je výsledkem usilovné práce řady oddělení a odborníků na kybernetickou bezpečnost, je prověřené nezávislými autoritami a překonává své největší konkurenty.


Doufáme, že v průběhu roku 2022 budeme mít ještě hodně příležitostí podělit se o mnoho podobných dobrých zpráv!



81 zobrazení0 komentářů
bottom of page